ویزای توریستی تور آفریقای جنوبی سفرنامه

ویزای توریستی تور آفریقای جنوبی سفرنامه با مراجعه به سفارت این کشور در تهران و با به همراه داشتن مدارک لازم و مصاحبه با متقاضی صادر می‌شود.

ویزای توریستی یا روادید گردشگری آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که برای بازدید و گردش قصد دارند به این کشور سفر کنند. دارندگان ویزای توریستی به ‌اصلا اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت آفریقای جنوبی در تهران انجام می‌شود. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد. برای تقاضای ویزا مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه باید تکمیل شود و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.

به خاطر داشته باشید به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. همه مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.

 شناسنامه ایرانی

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده تهیه کنید.

عکس

دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

اطلاعات شخصی

آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

 اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار

برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی

گواهی استطاعت مالی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

سند مالکیت

ترجمه‌ یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد آفریقای جنوبی

واچر هتل

واچر هتل برای کل مدت اقامت

زمان  و هزینه لازم برای صدور ویزای آفریقای جنوبی

کل هزینه‌ی ویزای توریستی آفریقای جنوبی برای هر نفر ١۵٠٠٠٠ تومان  است. معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته طول می‌کشد، این زمان بسته به شرایط ممکن است کمی بیشتر یا کمتر شود.

ترکیه (با یک توقف در استانبول)، امارات (با یک توقف در دبی) و قطر ایرویز (با یک توقف در دوحه) انجام می‌پذیرد.

 

دیدگاه ها

9 + 1 =

جدیدترین مقالات

ماجراجویی در این مکانها های آفریقای جنوبی را از دست ندهید

Luna Park ملبورن یک پارک تفریحی تاریخی برای گردشگران تور استرالیا

جنگل بامبو Sagano یکی از مکانهای مشهور ژاپن با صدای دلنشین طبیعت

Overberg یک منطقه محبوب برای گردشگران تور آفریقای جنوبی

پیشرفته‌ترین موزه‌ در برزیل

منطقه ای از آفریقای جنوبی که به مهمان نوازی معروف است

مجموعه‌ای از سوغاتی های منحصر به فرد استرالیایی

پارکی به سبک سورئالیستی در مکزیک

یک منطقه زمین‌شناسی منحصر به فرد در آفریقای جنوبی

درمان بیماری ها در چشمه های آب گرم ژاپن

کلیسای جامع Brasilia،محبوبترین جاذبه ی برزیل

نگاهی به چند جاذبه برتر آرژانتین برای گردشگران عاشق طبیعت

شانس دیدن قدیمی‌ترین جنگل‌های بارانی در دنیا را از دست ندهید

پارک ملی Tsitsikamma قلب منطقه توریستی در آفریقای جنوبی

Isla Contoy؛ بهشت استوایی در مکزیک

پارک رویایی در برزیل با پرندگان رنگارنگ

Iroha – zaka جاده ای که نقش مهمی در تاریخ ژاپن ایفا میکند

جاده ای در استرالیا که هر کسی جرات رفتن به آن را ندارد

هتلی در آفریقای جنوبی که مشابه آنرا در هیچ جای دنیا نخواهید دید

نگاهی به چند جاذبه برتر مکزیک