پنگوئن های آفریقایی را قبل از انقراض ببینید

یک گونه از پنگوئن ها وجود دارد که در هوای گرم , وجود دارند این نوع پنگوئن ها در ساحل و جزایر جنوب آفریقا زندگی می کنند. آنها  تنها گونه های از پنگوئن هستند که در شرایط غیر انجماد یافت می شوند.

پنگوئن آفریقایی تنها در سواحل جنوب غربی آفریقا قرار دارند. این تنها گونه پنگوئن است که در آفریقا پرورش داده میشود و آنجا به عنوان جزایر پنگوئن نامگذاری شده است .

آنها معمولا در جزایر پرورش می یابند، دردو منطقه  – یکی در بولدرز ساحل، نزدیک سیمونستون و دیگری در خیابان سنگی، در نزدیکی بتی خلیج.

پنگوئن های آفریقایی تنها در خط ساحلی آفریقای جنوبی و نامیبیا پیدا می شود.


مطالب پیشنهادی: مقاصد گردشگری که بخاطر غذایشان باید به آن سفر کرد


پنگوئن آفریقایی تنها گونه پنگوئن است که در آفریقا نژاد دارد و در هیچ جای دیگر یافت نمی شود. و به این دلیل شناخته شده اند که تنها در ساحل آفریقا یافت می شود و معتقد اند که یکی از اولین گونه های پنگوئن است که توسط انسان کشف شد.

در تور آفریقای جنوبی ساحل سنگی جاذبه توریستی بسیار دیدنی است، و محلی ست برای شنا و زندگی پنگوئن ها.  پنگوئن ها به مردم اجازه می دهد که به اندازه یک متر به آنها نزدیک شوند. پنگوئن‌ها از انسان واهمه ندارند و به راحتی ارتباط برقرار می‌کنند، و شما میتوانید در فاصله‌ی چند متری از آن‌ها عکس‌های فوق‌العاده‌ای بگیرید.

آنها می توانند در تلاش برای گرفتن ماهی های کوچک به مدت ۲٫۵ دقیقه در زیر آب قرار بگیرند.

پنگوئن های آفریقایی مثل بسیاری از گونه های دیگر پنگوئن ها بسیار پر جنب و جوش هستند. پنگوئن های مرد و زن تقریبا یکسان هستند. بدون انجام یک آزمایش ژنتیکی، جنسیت یک پنگوئن بسیار دشوار است.

آنها یک صدای منحصر به فرد را مانند صدای الاغ پخش می کنند، به همین دلیل آنها نیز به عنوان “Jackass Penguin” شناخته می شوند.پنگوئن های آفریقایی این صداها را با توجه به شرایط مختلف با حجم متفاوت تولید می کنند

پنگوئن آفریقایی حدود ۶۰ سانتی متر (۲ فوت) قد دارند و وزن آن تا ۳٫۶ کیلوگرم (۸ کیلوگرم) است. دم کوتاه و بال آنها به آنها کمک می کند در آب حرکت کنند،

امروزه پنگوئن آفریقایی به عنوان یک حیوان آسیب پذیر محسوب می شود آنها می توانند به طور متوسط ​​۱۰ تا ۱۵ سال زندگی کنند، با این حال بسیاری از آنها عمر خود را کرده اند  به همین دلیل جمعیت ها آنها به طور پیوسته کاهش یافته است. به همین ترتیب، پنگوئن های آفریقایی در حال حاضر در لیست قرمز IUCN و در معرض خطرانقراض قرار دارند.

پنگوئن ها به طور معمول در ۲۰ کیلومتری ساحل شنا می کنند. پنگوئن ممکن است تا ۵۴۰ گرم طعمه هر روز مصرف کند، اما این ممکن است در پنگوئن های بزرگتر به بیش از ۱ کیلوگرم افزایش یابد.


مطالب پیشنهادی: مکانی رویایی برای عکاسی در برزیل


دیدگاه ها

13 + هفت =

    جدیدترین مقالات

    ماجراجویی در این مکانها های آفریقای جنوبی را از دست ندهید

    Luna Park ملبورن یک پارک تفریحی تاریخی برای گردشگران تور استرالیا

    جنگل بامبو Sagano یکی از مکانهای مشهور ژاپن با صدای دلنشین طبیعت

    Overberg یک منطقه محبوب برای گردشگران تور آفریقای جنوبی

    پیشرفته‌ترین موزه‌ در برزیل

    منطقه ای از آفریقای جنوبی که به مهمان نوازی معروف است

    مجموعه‌ای از سوغاتی های منحصر به فرد استرالیایی

    پارکی به سبک سورئالیستی در مکزیک

    یک منطقه زمین‌شناسی منحصر به فرد در آفریقای جنوبی

    درمان بیماری ها در چشمه های آب گرم ژاپن

    کلیسای جامع Brasilia،محبوبترین جاذبه ی برزیل

    نگاهی به چند جاذبه برتر آرژانتین برای گردشگران عاشق طبیعت

    شانس دیدن قدیمی‌ترین جنگل‌های بارانی در دنیا را از دست ندهید

    پارک ملی Tsitsikamma قلب منطقه توریستی در آفریقای جنوبی

    Isla Contoy؛ بهشت استوایی در مکزیک

    پارک رویایی در برزیل با پرندگان رنگارنگ

    Iroha – zaka جاده ای که نقش مهمی در تاریخ ژاپن ایفا میکند

    جاده ای در استرالیا که هر کسی جرات رفتن به آن را ندارد

    هتلی در آفریقای جنوبی که مشابه آنرا در هیچ جای دنیا نخواهید دید

    نگاهی به چند جاذبه برتر مکزیک